Pressiteade: RecruitLab sai Pipedrive asutajatelt ja investeerimisfondilt Superangel välisturgudele laienemiseks investeeringu

Värbamistarkvara iduettevõte RecruitLab kaasas investoritelt 300 000 eurot, et laieneda välisturgudele ja palgata juurde töötajaid. Rahastamisringis osalesid Pipedrive asutajad Urmas Purde  ja Timo Rein,  Pipedrive esimene investor Peep Vain ning investeerimisfond Superangel. RecruitLabi asutajateks on Paavo Heil, Karl-Sander Erss ja Marie Evart.

“Värbamine on viimaste aastatega kardinaalselt muutunud. Ilma tehnoloogia abita värbamine on praegusel ajal üsna keeruline, ajamahukas ja sageli ka päris võimatu. Hinnanguliselt üle poole maailma värbajatest kasutab aga endiselt värbamiseks Excelit, Outlooki, Skype-i jt rakendusi, mis ei ole selle jaoks mõeldud. Samuti ei ole paljud vanad kandidaatide haldamise platvormid suutnud kiirete muutustega kaasas käia. See kõik suurendab värbajate töömahtu ja stressi”, ütles RecruitLabi asutaja ja tegevjuht Paavo Heil.

Pipedrive asutaja Urmas Purde sõnul otsustas ta RecruitLabi investeerida, sest usub meeskonda ja ideesse: “Värbamise protsess saab olla lihtsam ja parem ning ma usun, et RecruitLabi meeskonnal on võimekus värbamisprotsessi väga paljude jaoks paremaks muuta.” Investeerimisfondi Superangel juhtivpartner Marek Kiisa lisas: “Superangeli investeering RecruitLabi, meie portfelli esimesse personalivaldkonna startupi, tuleneb meie veendumusest, et järgmise kümnendi jooksul mängivad tehnoloogia ja AI praktiliselt kõikides sektorites olulist rolli. Asutajate tugev valdkonna kogemus, julge visioon koos praeguse olukorraga värbamisturul loob RecruitLabile suurepärase võimaluse seada kogu valdkonna jaoks uus standard.”

RecruitLab on 2020. aastal loodud kandidaatide haldamise ja värbamisturunduse tööriistade platvorm, mis automatiseerib värbamises kõike, mida automatiseerida on võimalik. RecruitLab hoiab kokku keskmiselt 50% kogu värbamisele kuluvast ajas ja võimaldab värbajatel efektiivsemalt pakkuda parimat kandidaadikogemust.

Täiendavat investeeringut plaanitakse kasutada välisturgudele laienemiseks ja uute töötajate värbamiseks. Hetkel otsitakse Customer Success Manager’i, copywriterit, müügiinimesi ning UX-disainerit ja front-end arendajaid. “Oleme muutmas seda, kuidas käib tänapäeval värbamine ja me kasvame kiiresti –  viimase 6 kuu jooksul iga kuu võrreldes eelmise kuuga keskmiselt 25%. Klientideks on DPD, Thermory, Tallink, KPMG, Rademar, Relancer, Srini, Brandem, Ariko Reserv, Hansabuss, Eesti Töötukassa, Riigikantselei jt. Huvi värbamise automatiseerimise vastu suureneb nii Eestis kui mujal. Praegu on põnev aeg meie tiimiga liituda”, lisas Heil.

RecruitLabi platvormi on lihtne kasutusele võtta ja kasutada. Ülimugav visuaalne värbamistoru, kuhu imporditakse kandidaadid erinevatest kanalitest (näiteks tööportaalidest või sotsiaalmeediast) automaatselt, teeb värbaja töö äärmiselt lihtsaks ja efektiivseks. Kandidaatidega suhtlus ja intervjuude kokkuleppimine on automatiseeritud sellisel määral, nagu värbaja ise seda soovib. Saab luua värbamiskampaania maandumislehti ja töökuulutusi, viia läbi nii live kui asünkroonseid videointervjuusid, jpm. Ülevaatlik ja lihtne kasutajaliides ning statistika annab värbajale igal hetkel kontrolli kõigi oma värbamisprojektide üle. Ükski kandidaat ei lähe kaduma.

Artikli autor:​

Jaga sõbraga:

Reddit
VK

Pane end kirja, et saada esimesena teada uutest artiklitest!

marie

RecruitLabi turundusjuht

Hei!

Enne kui lähed, pane end kirja ja jagan Sinuga uusimaid värbamistrende, uuringute tulemusi ja eksklusiivseid kogemuslugusid tööandjatelt.